torstai 12. kesäkuuta 2014

I like the summer rain, I like the sound you make

Käytiin yks päivä ostamassa Vinskille tommonen putkilo, minkä läpi se tykkää hirmusesti juoksennella. Toi on hyvää totuttelua agilityyn, kun jossain vaiheessa lähetään semmosta koittamaan. Nyt me käydään joka viikko tokossa eli tottelevaisuuskoulutuksessa, koska pitäähän Vipen nyt käyttytyä nätisti. 

imageimage

Lähettiin tosiaan sunnuntaina kaverin mökille pienellä porukalla. Oli tosi kivaa ja säät suosi kaks ekaa päivää. Käytiin veneilemässä, otettiin aurinkoa, grillattiin, juostiin metsässä, käytiin yökalalla ja pelailtiin pelejä. Meijän kalastuksen pääsyynä ei ollut kalojen syöminen, vaan niitten perkaaminen. Niitten sisäelimiä on vaan kiva tonkia :D 
Ton mökkeilyn ansiosta musta vihdoin tuntuu, et kesäloma on alkanut.

imageimageimageimageimageimage

Eilen kävin illalla Veeran kanssa pyörähtämässä Jyväskylään avatussa BikBokissa. Se oli kyl tosi kiva ja tänään aattelinkin mennä vähän paremman ajan kanssa sinne tsekkailemaan vaatteita. Kotiintulomatkalla käytiin pyörähtämässä läheisellä kukkapellolla. Meillä oli kuitenkin tosi kiire kauppaan, joten ei keretty kauan olla sielä. Pitäs mennä joku päivä pidemmäks aikaa, niin sais enemmän kuvia.

imageimageimageimage

6 kommenttia:

Canon EOS 600D
Canon 50mm
Canon 18-55mm
Canon 55-250mm
Samyang 8mm Fish-eye
Canon Speedlite 430EX II