lauantai 21. kesäkuuta 2014

my Australian husband Cody Robert Simpson visiting Finland

Muistan, kun yks päivä selasin instagramin tykkäyksistä seuratut-sivua ja näin siellä silmäänpistävän kuvan kahdesta lipusta. Klikkasin sen auki ja mun silmät suureni; ne liput oli Cody Simpsonin keikalle Nosturiin. Aloin heti googlettelemaan netistä, et mitä ihmettä täällä tapahtuu. Onks mun yks pitkäaikasimmista fanituksen kohteista tulossa mun kotimaahan??? Oon siis tykänny tästä aussihurmurista jo neljä vuotta ja suurin fanituskausi oli 2011-2012, millon olin ihan valmiina lähteen kattoon Codyä Australiaan asti.
Kun pääsin alkujärkytyksestä ohi, laitoin mun kaverille Ilonalle viestiä, et Cody Simpson tulee Suomeen, lähetkö mun kaa kattomaan. Ja Ilonahan innostu heti ja oli valmiina lähtemään mun messiin! Menin heti tiketin sivuille kattomaan, et onko lippuja vielä myynnissä. Noh lippujahan ei enää ollut jäljellä, vaikka oli samana aamuna tulleet myyntiin. Mä soitin tikettiin ja sieltä sanottiin, että kannattaa oottaa ja kytätä sivuilta lippuja päivittäin, jos varauksesta vapautuis.
Parin viikon päästä tiketin sivuilla oli pari lippua vapaana ja mä ostin ne heti.
Tortsaina eli 19.6. oltiinkin sitten Helsingissä Nosturin eessä jonottamassa Codyn keikalle. Ja voin sanoa, että odotus palkittiin. Sehän oli siis akustinen keikka, eli Codyn ja kitaran lisäks oli toinen kitaristi ja basisti/rumpali. Keikka oli aivan uskomattoman hyvä! Cody kuulosti täysin samalta, kun levyillä, jopa paremmalta ja aaaaaa se oli niiiiiiinnnn ihana ja kuuma ja söpö ja hyvä tanssimaan ja se hymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hah mut joo, keikka oli erittäin hyvä ja jos joskus saatte mahdollisuuden mennä kattomaan Codyä, niin menkää ihmeessä kokemuksenkin takia! Tässä alempana nyt mun ja Ilonan kännykäkuvia Helsingin reissusta ja Codyn keikasta. Osa noista Codyn kuvista näyttää ihan maalauksilta :D ja tiivistin myös videoimat kohokohat tohon vidiin!

UntitledUntitledUntitledUntitled Untitled

Mä oon jossain tuolla alemmassa kuvassa, ihan hullua. Ja miten jonkun posket voi olla noi ihanat ♥...♥6 kommenttia:

 1. WAU!!Cody on ihan mahtava ja niinku sanoit kuulostaa tosi hyvältä livenä! Näytti myös että keikallakin oli ihan mahtava tunnelma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Ja siellä todellakin oli :)

   Poista
 2. mmiten saat noi kuvien välit pieniks? :( oon yrittäny ettii aina mut ei ikin onnistu! varmaa 2012 vuodesta asti äääääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/huomenia-tassa-ois-toiveitten.html

   Poista
  2. Ja sitten tuosta vielä korjauksia edelliseen http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/07/virheitten-korjauksia.html

   Poista
  3. Noilla ohjeilla oon saanu!

   Poista

Canon EOS 600D
Canon 50mm
Canon 18-55mm
Canon 55-250mm
Samyang 8mm Fish-eye
Canon Speedlite 430EX II