torstai 24. heinäkuuta 2014

roadtrip to powerpark

Pahoitteluni pitkästä tauosta, mut mun kone on temppuillut erittäin pahasti lähiviikkoina. Kuvasin tosiaan videon yhtenä päivänä Kuusamossa, mut tää kone ilmottaa videoo tallennettaessa koko ajan, että muisti on liian vähissä, joten en oo edelleenkään saanut sitä tallennettua. 
Materiaalia mulla on kyllä kertynyt hyvin, joten postauksia on nyt lähipäivinä tulossa monta lisää! Aloitetaan kuitenkin uusimmasta kuvasaldosta.

IMG_1101

Eilen me lähdettiin aamusta extemporeena ajelemaan kohta Alahärmää ja Powerparkkia. Matkan varrelle osui myös Keskinen, niin mentiin tottakai sielläkin käymään. Oltiin joskus 12 aikaan Powerparkin parkkipaikalla ja siirryttiin sieltä rannekkeiden ostamisen kautta puistoon. 

IMG_1108IMG_1110IMG_1111IMG_1109

Me ei oltu ennen käyty Powerparkissa, joten siellä oli kaikki laitteet ihan uusia ja tuntemattomia. Ekana me suunnattiin Kummitusjunaan, jossa sai ampua kaikkia ihme juttuja ja esineitä pyssyllä. Heti sen jälkeen suunnattiin Dragon Toweriin, joka oli siis Lintsin raketin tapanen laite, vaikkakin 75 metrin korkeudesta. En ollu koskaan kokenu vastaavaa tunnetta mahassa ja se oli kyllä aika huippua, vaikka kauheesi pelottikin :D 
Kierrettiin pikkuveljen kanssa suurimmat laitteet ja mun lemppari oli kyllä ehdottomasti toi puuvuoristorata! Cobrakin oli hyvä, mut ei niin hyvä.

IMG_1118IMG_1123IMG_1147IMG_1125

Alkuillasta oltiin kierretty kaikki laitteet, missä oltiin haluttu käydä ja suunnattiin syömään. Syömisen jälkeen käytiin enää hupitalossa ja maailmanpyörässä sekä röllimaassa ja poistuttiin puistosta. 
Siinä puiston lähellä oli semmonen lasikattoinen ostokeskus tms. jossa myytiin tosi hyvää italialaista jätskiä. Eli jos meette joskus Powerparkkiin, niin suosittelen sitä jätskimestaa!

Meillä oli Sampon kaa tosi kiva päivä ja rusketuttiinkin ihan kiitettävästi! Tänään suuntaan ehkä asuntomessuille ja sieltä otan ehdottoman paljon kuvia. Huomenna on luvassa jotain aivan uutta ja ennen kokematonta, sieltä ehkä materiaalia myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. eikä mäki olin eilen tuolla! :D harmi etten nähnyt sua, oisin tosiaankin moikannu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aijaa, mäkään en nähny sua!! Siellä niin kovaa vauhtia menin laitteesta toiseen, etten oikeen rekisteröiny kenenkään kasvoja :D mäkin olisin ehdottomasti moikannu, jos olis törmätyy!

      Poista

Canon EOS 600D
Canon 50mm
Canon 18-55mm
Canon 55-250mm
Samyang 8mm Fish-eye
Canon Speedlite 430EX II