tiistai 6. tammikuuta 2015

blå tidpunkt och ny början

Tää blogi oli vähän aikaa piilotettuna. En tiennyt yhtään, mitä tehä tälle. Halusin tehdä uuden blogin, paikan jossa mun vanhat tekstit ei vainoa mua. Ja enhän mä edes tiennyt, etkä ketkä kaikki lukee mun blogia pelkän osoitteen kautta. Ahistuin kauheesti, kun mietin kaikkea. Nyt kuitenkin sain ajatukset järjestettyä: vanhdoin blogin osoitteen (vanha oli kamala) ja piilotin vanhat tekstit. Vanhoja tekstejä lukiessa tuntui, kun oisin lukenut aivan tuntemattoman ihmisen tekstiä. Säilytin kuitenkin muutamia vanhoja tekstejä, jotka oli musta kivoja ja olin niihin panostanut. 

Tunnettekohan te mua enää yhtään? Tiivistän tänhetkisen itseni teille tähän, sillä hiljaiseloa ja hyvin satunnaista julkaisemista on jatkunut kauan.
Olen siis 17-vuotias Jyväskylässä asuva lukiolainen. Harrastan suunnistusta ja pianon soittoa. Mulla on koira, sen nimi on Vinski, mut kutsun sitä melkeen aina Vihtoriks. Kirjotan tänä keväänä kemian, eli kiirettä pukkaa. Tanssin ennen kirjotuksia wanhat, ootan niitä niiin paljon. Lähden huhtikuun lopussa viikoksi Roomaan, ja tää matka on siis mun koulun järjestämä opintomatka. Vapaa-ajalla nukun, juoksen, käyn salilla, laitan ruokaa ja leivon, katon tv-sarjoja ja yritän tehä kouluhommia. Rakastan matkustamista ja valokuvaamista. Mulla on pakkomielle mun ig-feediin, en oo siihen koskaan tyytyväinen. Rakastan musiikkia ja varsinkin bändejä. En vieläkään omista poikaystävää. En tykkää enää englannista kouluaineena, vaikka se oli ennen mun lemppari. Nykyään lemppareita on kemia ja biologia. Mun hiukset on nykyään tosi tummat, mutta en  oo vieläkään ikinä värjänny niitä. Oon melko onnellinen, mutta hyvin väsynyt koko ajan. Oon alkanu urheilemaan enemmän ja kiinnittämään syömiseen huomiota. Syön enää vaan kerran viikossa herkkuja. Oon edelleen nössö ja ujo, en vaan pääse siitä yli. 

Siinä aika tiivistetysti mun tänhetkistä elämää. Nää alemmat kuvat on kuitenkin mun, Sampon ja Vihtorin tänpäiväseltä retkeltä meijän lähimetsiin. Ihanan sinistä ja talvista kaikkialla. 

IMG_2118IMG_2125IMG_2127IMG_2131IMG_2135IMG_2146IMG_2151IMG_2153

4 kommenttia:

 1. Hmh voi sua♡ Ite pidin sun vanhoista teksteistä, mutta pidän kyl varmasti uusistaki!:)
  Tsemppiä! Minkälainen mekko sulla on vanhoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti! Ja semmonen sininen iltapukumainen olkaimeton, jossa yläosassa on eri väreihin eri valossa taittuvia kiviä! Laitan siitä kyllä sitten wanhojen jälkeen tänne kuvaa.

   Poista

Canon EOS 600D
Canon 50mm
Canon 18-55mm
Canon 55-250mm
Samyang 8mm Fish-eye
Canon Speedlite 430EX II