lauantai 28. helmikuuta 2015

wanhat 2015


Yks lukion odotetuimmista päivistä on ohi. Onhan siitä jo yli kaksi viikkoa. Wanhojen päivä oli kyllä kaikkien odotusten mukainen. 

Mun aamu alko jo neljältä, kun heräsin ja pakkasin nopeesti loput kamat ja suuntasin kampaajalle ja meikkiin. Kampaus ei ollut semmonen, kun olin aikasemmin katellut kuvia, mutta syynä oli mun hiusten määrä; niihin ei vaan saatu tehtyä mun haluamia kampauksia. Mutta tykkäsin kyllä hiuksistani oikein paljon ja melkeen täydellisesti pysyi iltaan asti! Meikki oli kanssa mieluisa, vaikka se tosi voimakkaalta omaan silmään näyttikin.

Puoli yhdeksältä tanssittiin alakoululle ja mua ei jännittänyt yhtään. Mekon kanssa ei ollut suurempia ongelmia, se olis voinut olla hiukkasen vielä lyhempi, mutta muuten kaikki ok.
Ekojen tanssien jälkeen meillä oli tauko, jonka aikana vaan istuttiin ja mä söin aamupalaa. 

Kymmeneltä meillä oli tanssit yläkoululle, ykkösille ja opettajille. Kaikki meni taas hyvin ja oli kivaa. Tykkäsin tosi paljon kaikista tansseista, lempparit oli varmaan avaustanssi ja tango. Ja tietenkin meidän koulun oma tanssi, josta tykkäsin ihan sikana. Siitä on video alempana.

Vanhojen tanssit 2015 58IMG_2245

Oman koulun tanssien jälkeen suunnattiin koko porukka Scandiciin syömään. Meillä oli alkuruoaksi älyhyvää mozarellasalaattia, josta alempana kuvakin. Pääruoaks mä otin kanaa ja jälkkäriks oli suklaamoussea ja hillotettuja päärynöitä. Oli tosi hyvää ruokaa.

Untitled

Ruokailun jälkeen mentiin hippokselle valmistautumaan kenraaleihin. Ne meni hyvin ja sitten alkokin oottelu itse illan päätansseja varten. Kaikilla oli tosi ihania mekkoja ja mun onneks kenelläkään ei tainnu olla samanlaista mekkoa, kun mulla. Samantyylisiä löytyi kylläkin useita. Mun mekko on siis Tampereen Zazabellasta ostettu ja se on Mori Lee Paparazzi -merkkinen.

Illan tanssit meni tosi hyvin. Ensiksi jotkut lukiot tanssi kolme tanssia ja me tanssittiin ne loput kolme parin muun lukion kanssa. Tän jälkeen sai hakea perheenjäseniä jne. tanssimaan ja mä tanssin iskän ja Sampon kanssa tanssit. 

IMG_1771-001Vanhojen tanssit 2015 499UntitledIMG_1829-002Untitled

Odotellessa käytiin aina napsimassa kuvia kavereitten kanssa. Mua kaduttaa se, etten ottanu tarpeeks kuvia tolta päivältä. No ainakin kerkes keskittyä täysillä itse asiaan.

Sitten vuorossa oli koulujen omat tanssit. Meijän koulu tanssi kolmantena ja meni tosi hyvin! Tykkäsin meidän koulun omasta tanssista tosi paljon ja se oli mun lemppari kaikista koulujen tansseista Cynkkarin tanssin kanssa.

Vanhojen tanssit 2015 586Vanhojen tanssit 2015 621

^^Tässä on video meijän koulun omasta tanssista. Itse tanssi alkaa n. kohdasta 1:30. Suosittelen katsomaan, sillä siihen nähtiin paljon vaivaa!

Kun kaikki tanssit oli tanssittu, käytiin vielä ottamassa kuvia kaikkien kanssa. Tän jälkeen suuntasin nopeesti kotiin ottamaan mekon pois päältä ja vaihtamaan rennompaan asustukseen, sillä suuntana oli Himos ja jatkot.

Jatkoilla oli ihan kivaa, ootin ehkä vähän enemmän, mut ite vaikutin kyllä suuresti siihen, millä mielialalla olin siellä. Välillä oli ihan huippukivaa, mutta väsymys painoi kyllä koko viikonlopun siellä taustalla. Oon pahoillani siitä, et olin vähän kärttynen kaikille :D Alemmassa kuvassa näkyykin hyvin, että välillä nautittiin ja välillä sit ei. Oon tossa oikeenpuolimmaisessa kuvassa syvässä unessa, väsytti niin paljon ja oli niin kylmä.Meidän mökki pysy onneks melko vahingoittumattomana, toisilla ei sitten niinkäään.

Kokonaisuutena aivan mahtava viikonloppu ja tuun kyllä aina muistelemaan hyvällä. Tässä oli kuvia mun ja kavereitten puhelimista ja kameroista sekä valokuvaaja Hannu Korpelan ottamia kuvia (1. ja 5. ja 9. ja 10.) eli kiitokset kaikille niistä. Kiitos myös kaikille kavereille ihanasta päivästä ja samoin perheelle. Erityiskiitos mun parille, olit oikein hyvä pari! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
Canon 50mm
Canon 18-55mm
Canon 55-250mm
Samyang 8mm Fish-eye
Canon Speedlite 430EX II